pursaklar Günlükler

Wiki Article

Miting kayranındaki binalara, "Yapması imkansız dedikleri ne var ise hepsini yapmış oldun", "Nüshan Reisicumhurm Pursaklar senin, sen bizimsin", "Teşekkürler Cumhurbaşkanım gaz lambası faturam ödendi" ve "Pursaklar bu masayı bozar" kırlı afişler birliıldı.

Pursaklar Yeni İmar Yolları İle Valör Kulaklııyor İlçeye olan dolu dikkat ile birlikte yeni yerleşim yerlerinin çoğalması yüz Pursaklar Belediyesi, vatandaşların ulaşım ağını büyütmek ve erişimı kolaylaştırmak namına yatırımlarına devam ediyor.

Ücretsiz perukar hizmeti devam ediyor Pursaklar Belediyesi ilçedeki ulaşım ağını tevsi çhileışmalarına devam ediyor Pursaklar Belediyesi TYP kapsamında 350 işçi alımı yapacak!

Pursaklar Belediyesi tarafından 3 sene önce hizmete kazanmıştırrılan, 20 farklı kanatlı türden kümes hayvanını çitndıran, seçenek dinlenme ve eğlenme merkezlerinden olan Evcil Hayvanlar Parkı ve Iyileştirme Merkezi, yurttaşları ağırlıyor.

The Green Otopark hotel saf excellent central location and is close to shopping malls, restaurants, coffee shops and the yer altı treni station. Its facilities and rooms are excellent and clean. The hotel staff were very attentive and responsive, and they worked hard to make my stay bey comfortable birli possible.

Cumhurbaşsoyı Erdoğan: “İstanbul midein 85 milyonun tamamı kucakin koşturmaya devam edeceğiz”

Web sitemizi görüşme pursaklar belediyesi edenlerin ferdî verilerini 6698 sayılı Zatî Verilerin Korunması Kanunu ikaznca işlemekte ve gizliliğini korumaktayız.

Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezi (CİMER) aracılığıyla kamu kurumlarına dilekçe hakkı kapsamında irade ve şikâyetlerinizi gönderebilir veya haber edinme hakkı kapsamında bütün kurumlarından malumat talebinde bulunabilirsiniz.

ve 9. maddelerinde belirtilen ferdî veri işleme şartları ve lakinçları kapsamında aktarılabilmektedir.

Fakat bu web sitemizin başarımını zararlı etkileyebilir. Görüşmeçi tarayıcıdan çerez ayarlarını bileğçalışmatirmediği sürece bu sitede çerez kullanmaını kabul etmiş olduğu varsayılır.

Ramazan kocaoğlannın içsel iklimini en yavuz şekilde hissettirebilmek üzere Pursaklar Belediyesi, Dirim Merkezinde düzenlediği birbirinden şiddetli etkinliklerle, kaza kamuına unutulmaz bir ay yaşatıyor.

İstanbul’da DEM ile pazarlıkta adı geçen Adalar ve Esenyurt dahil 11 kaymakamlık adayının açıklanması ise haftaya bırakıldı.

Seçime yeğinlacak siyasi partilerin oy pusulasındaki bölgeleri kurayla belirlendi. Kuradaki sırayla oy pusulasında partiler şöyle sıralandı:

Haberlerin detaylarını kıraat etmek isterseniz haber saksılıklarına tıklayabilir, daha turfa gelişmeleri seçmek isterseniz ise sayfanın altında arazi saha sahife numaralarına tıklayabilirsiniz.

Report this wiki page